Fortsätt till huvudinnehåll

När skall hon lära sig att sova?!?

Molly har nu igen de senaste veckorna vaknat helt för tidigt, nämligligen mellan 5-5.30, och det är helt för tidigt för mig. Jag vet inte heller vad jag skall göra för att få henne att somna om elle sova längre, jag stänger alltid dörren så det är mörkt i sovrummet dessutom har vi mörkläggningsgardiner och vi har ganska svalt i vårt sovrum. Men ändå så vaknar hon helt för tidigt! Och det är helt tydligt för tidigt för henne också, för det har nu hänt ett par gånger att hon somna på soffan vid 9-tiden, eller i vagnen om vi varit ute och gå. Hon bara helt plötsligt somnar, helt utan tutt så slockar hon bara. Då brukar jag nog låta henne sova i ungefär 20 minuter så väcker jag henne så inte hela dyngsrytmen ska bli fel.
Men jag bara inte förstår varför hon måste vakna så tidigt, börjar bli lite trött på det här! Vi hade en period då hon vaknade vid 6-6.30 och det går för mig, men när klockan visar 5 någonting så är det bara för tidigt för mig att vakna!
Funderade i ett skede också på om det är så att hon vaknar för hon är hungrig, för kvällsmaten brukar hon inte villa äta så bra, men inte somnar hon om fast jag ger henne mjölk. Det är helt omöjligt att få henen att somna om.


Nåmen får se hur blir med hennes sovande sen när vi flyttar, kanske hon se börjar sova bättre när hon får ett eget rum, hoppas på de i alla fall!

Min sovande sötnos!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…