Fortsätt till huvudinnehåll

Nu kom flyttstressen!

När jag vaknade idag var det första jag tänkte att jag kommer inte hinna med allt som måste göras före vi flyttar, och efter det har jag haft huvudet fullt med flyttstress. Fast jag vet att jag kommer hinna riktigt bra så känns det ändo som att jag inte kommer få allt gjort. Jag har ändå så gott som allt packat, bara kläder och de sista som vi ännu andvänder opackat. Sen måste jag ännu städa några skåp, men det är inte så många. Men ändå så känns det som jag inte har tid att sitta still för jag måst få allt gjort. Då har jag ju ännu två och en halv dag på mig ännu att packa och städa allt. 
Okej imorgon kommer jag säkert inte hinna packa och städa så mycket här hemma, för måste fara till nya lägenheten och städa. 
Men jag förösker ändå hela tiden intala mig själv att jag kommer hinna riktigt bra, men det hjälper inte! Nåmen det hör väll till att få lite flyttstress när man skall flytta, skulle nog vara lite konstig om jag inte alls skulle vara stressad.

Mollys favoritställe just nu är att sitta i lådorna, passar mig bra för då kan jag packa lite undertiden!

Kanske inte den bästa flytthjälparen men nog den sötaste!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…

Så blev det inte som vi hade planerat...

Det var ju meningen att jag ska börja jobba heltid nu i september, men de kommer tyvärr få vänta i en månad. Valter ska nämligen operera handen pånytt, och det betyder det att han inte alls kan ta hand om Molly. Molly börjar i och för sig på dagis nästa vecka, men jag kan tyvärr inte bara jobba morgonturer, så det kommer bli en månad med väldigt lite jobb. Några lördagar kommer jag måsta jobba och sen hoppas jag att jag kanske skulle få någo korta morgonturer någong.
När jag sen är hemma nästan hela tiden så får Molly säkert börja ganska lugnt på dagis, de två första veckorna är de ju inskolning, men sen efter de får de säkert bli lite kortare dagar. För känns lite dumt att ha henne på dagis när man är hemma, men det är ju klart hon måste gå, man kan ju inte ha henne hemma juste efter hon har inskolas.
Nåmen då kanske jag kan njuta lite av egentid, städa i fred och annat när Molly är på dagis.

Jag bara hoppas att den här operationen skulle hjälpa Valters hand, men när inte läkarna rik…

Sommaren i bilder