Fortsätt till huvudinnehåll

Det som började så bra

Molly har nu ett eget rum och hon fick genast börja sova där när vi flyttade. Lite rädd var jag för hur det skulle gå. Men första veckan gick hur bra som helst, de första dagarna vaknade hon på natten men då räckte det med att gå ner sätta ner henne och så somnade hon direkt och vaknade vid 6-tiden. Hon sov till och med 3 eller 4 hela nätter den första veckan och jag var så glad. Känndes så bra att det gick så bra att ha henne i eget rum och dessutom var det så skönt att få sova hela nätter själv och inte behöva bli avbruten i sömnen.
Men sen efter några underbara nätter så vände det! Hon vaknar på natten nog bara en gång, men hon vägrar somna om i egen säng och jag har inte orkat föröska hur länge som helst att få henne att somna för jag är otroligt trött för hon har nu vaknat lite efter fem nu varje morgon. Det är så frustrerande, för när det börja så bra och nu är jag och hon jättetrötta på morgorna. Nu när hon vaknar så tidigt på morgorna så vill hon sova super länge på dagarna, måste till och med en dag väcka henne när klockan började närma sig tre och hon hade sovit nästan tre timmar.
De senaste dagarna har jag väckt henne redan vid 14-tiden för om det skulle hjälpa att hon sku sova mindre på dagarna, men hittills har det inte alls hjälp....

Men jag hoppas så att det snart skulle gå tillbaks som vi hade de när vi flyttade!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Påsken

Så börjar påsken vara slut för detta år. Först såg det ut som vi skulle ha en lugn påsk, med nästan inget program, men så några dagar före påsken så märkte jag att vi helt plötsligt har massor inplanerat. Så det blev inte en så lugn påsk som jag hade trott.
Men en riktigt trevlig påsk med massor god mat och helt för mycket choklad ägg har det varit. Molly har också för första gången fått smaka på choklad ägg och pasha och hon tyckte om båda (det är de första söta som har smakt för henne). Nåmen som tur är det påsk bara en gång i året.

Sen har vi också hunnit med en inte så trevlig spyolycka. Valters pappa har en stuga i Pojo och vi bestämmde oss på söndag att fara dit och hälsa på för vi har inte varit där förut. Sista vägen dit var en skogsväg, ganska mycket guppor och kurvor. Men vi kom fram och jag andades ut för att jag hade klarat av att köra den hemska vägen och så skulle jag ta ut Molly och så märker jag att hon är helt täckt med spyor. Varken jag eller Valter har märkt när hon…