Fortsätt till huvudinnehåll

Det som började så bra

Molly har nu ett eget rum och hon fick genast börja sova där när vi flyttade. Lite rädd var jag för hur det skulle gå. Men första veckan gick hur bra som helst, de första dagarna vaknade hon på natten men då räckte det med att gå ner sätta ner henne och så somnade hon direkt och vaknade vid 6-tiden. Hon sov till och med 3 eller 4 hela nätter den första veckan och jag var så glad. Känndes så bra att det gick så bra att ha henne i eget rum och dessutom var det så skönt att få sova hela nätter själv och inte behöva bli avbruten i sömnen.
Men sen efter några underbara nätter så vände det! Hon vaknar på natten nog bara en gång, men hon vägrar somna om i egen säng och jag har inte orkat föröska hur länge som helst att få henne att somna för jag är otroligt trött för hon har nu vaknat lite efter fem nu varje morgon. Det är så frustrerande, för när det börja så bra och nu är jag och hon jättetrötta på morgorna. Nu när hon vaknar så tidigt på morgorna så vill hon sova super länge på dagarna, måste till och med en dag väcka henne när klockan började närma sig tre och hon hade sovit nästan tre timmar.
De senaste dagarna har jag väckt henne redan vid 14-tiden för om det skulle hjälpa att hon sku sova mindre på dagarna, men hittills har det inte alls hjälp....

Men jag hoppas så att det snart skulle gå tillbaks som vi hade de när vi flyttade!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…