Fortsätt till huvudinnehåll

Det som började så bra

Molly har nu ett eget rum och hon fick genast börja sova där när vi flyttade. Lite rädd var jag för hur det skulle gå. Men första veckan gick hur bra som helst, de första dagarna vaknade hon på natten men då räckte det med att gå ner sätta ner henne och så somnade hon direkt och vaknade vid 6-tiden. Hon sov till och med 3 eller 4 hela nätter den första veckan och jag var så glad. Känndes så bra att det gick så bra att ha henne i eget rum och dessutom var det så skönt att få sova hela nätter själv och inte behöva bli avbruten i sömnen.
Men sen efter några underbara nätter så vände det! Hon vaknar på natten nog bara en gång, men hon vägrar somna om i egen säng och jag har inte orkat föröska hur länge som helst att få henne att somna för jag är otroligt trött för hon har nu vaknat lite efter fem nu varje morgon. Det är så frustrerande, för när det börja så bra och nu är jag och hon jättetrötta på morgorna. Nu när hon vaknar så tidigt på morgorna så vill hon sova super länge på dagarna, måste till och med en dag väcka henne när klockan började närma sig tre och hon hade sovit nästan tre timmar.
De senaste dagarna har jag väckt henne redan vid 14-tiden för om det skulle hjälpa att hon sku sova mindre på dagarna, men hittills har det inte alls hjälp....

Men jag hoppas så att det snart skulle gå tillbaks som vi hade de när vi flyttade!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Så blev det inte som vi hade planerat...

Det var ju meningen att jag ska börja jobba heltid nu i september, men de kommer tyvärr få vänta i en månad. Valter ska nämligen operera handen pånytt, och det betyder det att han inte alls kan ta hand om Molly. Molly börjar i och för sig på dagis nästa vecka, men jag kan tyvärr inte bara jobba morgonturer, så det kommer bli en månad med väldigt lite jobb. Några lördagar kommer jag måsta jobba och sen hoppas jag att jag kanske skulle få någo korta morgonturer någong.
När jag sen är hemma nästan hela tiden så får Molly säkert börja ganska lugnt på dagis, de två första veckorna är de ju inskolning, men sen efter de får de säkert bli lite kortare dagar. För känns lite dumt att ha henne på dagis när man är hemma, men det är ju klart hon måste gå, man kan ju inte ha henne hemma juste efter hon har inskolas.
Nåmen då kanske jag kan njuta lite av egentid, städa i fred och annat när Molly är på dagis.

Jag bara hoppas att den här operationen skulle hjälpa Valters hand, men när inte läkarna rik…

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…

Sommaren i bilder