Fortsätt till huvudinnehåll

En tung vecka!

Här har det varit en ganska tung vecka med mycket jobb. Har jobbat varannan dag och det har varit jättestörande, skulle vara skönare att antingen jobba tre dagar i rad eller en dag några dagars paus och sen två dagar igen. Men att jobba varanna dag så blir på något sätt mycket tyngre.
Men det som har varit skönt den här veckan är att jag fått sovmorgon varje dag, för när jag jobbar kväll och kommer hem först någong på kvällen/natten så måste jag få sova lite längre på morgorna.
Valter har varit helt förstörd när han har måstat vakna varje morgon kl. 6 om inte tidigare, men helt rätt åt honom. Nu får han veta hur det känns för mig att stiga upp med henne så gott som varje morgon.

Men nu har jag som tur två dagar ledigt och sen kommer en av årets värsta jobbdagar, nämligen 1-maj. Det är en ganska tung och lång dag för oss på jobbet, men som tur är de 1-maj bara en gång i året så då går det.
Men imorgon blir det inte någon lugn dag, då måste det städas och fixas mat och så får vi gäster på kvällen och vi skall för första gången testa vår grill!!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…