Fortsätt till huvudinnehåll

Vår gård

Det bästa med vårt nya hem är det att vi har en egen bakgård, det är ju det skönaste som finns. Men det som gör det ännu bättre än bara en bakgård är det att vi har ingenting annat bakom oss än skog. Så det är helt öppet från vår gård till skogen och det bli säkert jätteroligt för Molly när hon blir lite äldre, så kan hon gå lite och klättra på bergen och gå lite i skogen. Dessutom sa våra grannar att det finns massor med svamp och blåbär bara en bit in i skogen!! Hur roligt är inte det!!
Dessutom är det så tyst på vår gård, man hör absolut inget och det är bra så skönt. Känns lite som att vara på lande när man går ut.
Nu måste vi bara skaffa oss en grill och ett lite större terassbord så blir det helt perfekt!

Ganska så fin utsikt från vårt vardagsrumms fönster, tycker jag!
Bara berg, tallar och buskar så lång ögat kan nå

Älskar vår gård

Dessutom så har vi såå fina påskliljor som blommar så fintKommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…