Fortsätt till huvudinnehåll

Vår gård

Det bästa med vårt nya hem är det att vi har en egen bakgård, det är ju det skönaste som finns. Men det som gör det ännu bättre än bara en bakgård är det att vi har ingenting annat bakom oss än skog. Så det är helt öppet från vår gård till skogen och det bli säkert jätteroligt för Molly när hon blir lite äldre, så kan hon gå lite och klättra på bergen och gå lite i skogen. Dessutom sa våra grannar att det finns massor med svamp och blåbär bara en bit in i skogen!! Hur roligt är inte det!!
Dessutom är det så tyst på vår gård, man hör absolut inget och det är bra så skönt. Känns lite som att vara på lande när man går ut.
Nu måste vi bara skaffa oss en grill och ett lite större terassbord så blir det helt perfekt!

Ganska så fin utsikt från vårt vardagsrumms fönster, tycker jag!
Bara berg, tallar och buskar så lång ögat kan nå

Älskar vår gård

Dessutom så har vi såå fina påskliljor som blommar så fintKommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…

Så blev det inte som vi hade planerat...

Det var ju meningen att jag ska börja jobba heltid nu i september, men de kommer tyvärr få vänta i en månad. Valter ska nämligen operera handen pånytt, och det betyder det att han inte alls kan ta hand om Molly. Molly börjar i och för sig på dagis nästa vecka, men jag kan tyvärr inte bara jobba morgonturer, så det kommer bli en månad med väldigt lite jobb. Några lördagar kommer jag måsta jobba och sen hoppas jag att jag kanske skulle få någo korta morgonturer någong.
När jag sen är hemma nästan hela tiden så får Molly säkert börja ganska lugnt på dagis, de två första veckorna är de ju inskolning, men sen efter de får de säkert bli lite kortare dagar. För känns lite dumt att ha henne på dagis när man är hemma, men det är ju klart hon måste gå, man kan ju inte ha henne hemma juste efter hon har inskolas.
Nåmen då kanske jag kan njuta lite av egentid, städa i fred och annat när Molly är på dagis.

Jag bara hoppas att den här operationen skulle hjälpa Valters hand, men när inte läkarna rik…

Sommaren i bilder