Fortsätt till huvudinnehåll

Vår gård

Det bästa med vårt nya hem är det att vi har en egen bakgård, det är ju det skönaste som finns. Men det som gör det ännu bättre än bara en bakgård är det att vi har ingenting annat bakom oss än skog. Så det är helt öppet från vår gård till skogen och det bli säkert jätteroligt för Molly när hon blir lite äldre, så kan hon gå lite och klättra på bergen och gå lite i skogen. Dessutom sa våra grannar att det finns massor med svamp och blåbär bara en bit in i skogen!! Hur roligt är inte det!!
Dessutom är det så tyst på vår gård, man hör absolut inget och det är bra så skönt. Känns lite som att vara på lande när man går ut.
Nu måste vi bara skaffa oss en grill och ett lite större terassbord så blir det helt perfekt!

Ganska så fin utsikt från vårt vardagsrumms fönster, tycker jag!
Bara berg, tallar och buskar så lång ögat kan nå

Älskar vår gård

Dessutom så har vi såå fina påskliljor som blommar så fintKommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Påsken

Så börjar påsken vara slut för detta år. Först såg det ut som vi skulle ha en lugn påsk, med nästan inget program, men så några dagar före påsken så märkte jag att vi helt plötsligt har massor inplanerat. Så det blev inte en så lugn påsk som jag hade trott.
Men en riktigt trevlig påsk med massor god mat och helt för mycket choklad ägg har det varit. Molly har också för första gången fått smaka på choklad ägg och pasha och hon tyckte om båda (det är de första söta som har smakt för henne). Nåmen som tur är det påsk bara en gång i året.

Sen har vi också hunnit med en inte så trevlig spyolycka. Valters pappa har en stuga i Pojo och vi bestämmde oss på söndag att fara dit och hälsa på för vi har inte varit där förut. Sista vägen dit var en skogsväg, ganska mycket guppor och kurvor. Men vi kom fram och jag andades ut för att jag hade klarat av att köra den hemska vägen och så skulle jag ta ut Molly och så märker jag att hon är helt täckt med spyor. Varken jag eller Valter har märkt när hon…