Fortsätt till huvudinnehåll

Date night

Igår hade jag och Valter date night. Jag tror faktist att det var första gången sen Molly föddes, nog har vi vari borta hemmifrån utan Molly, men då har det alltid varit någon fest eller något i den stilen där man inte varit på tumis.
Men det var väldigt skönt att få komma bort hemifrån och få koncentrera sig på varandra. Vi var i Demo och åt en sex rätters meny, och kommer inte ihåg senast vi sku har kunnat ha chansen att sitta ner en hel måltid och äta och bara njuta av maten och få prata i lugn och ro, vi satt i två timmar och bara åt och pratade, så skönt!

Annors var Demo en riktigt trevli restaurang, dyrt var det nog, men om man går ut och äta 1 gång per 1,5 år så tycker jag det är helt okej om det kostar. Och det var prisvärt, det var sjukt god mat, bra service och goda viner. Rekomenderar om man vill gå och äta bättre och finare och man är färdig på att betala!


Kommer lite bilder på maten vi åt, och om jag skall vara helt ärlig kommer jag inte mera ihåg exakt allt vad det var vi åt!

Här är några av de sex rätterna vi åt, min favorit var bild nr 2, det var bläckfisk som var helt perfekt tillagad har aldrig ätit så god bläckfisk!
Godaste brödet jag någonsin ätit! Börjar bara dregla av tanken på hur det smaka, slurp!

Getost med hallon, det var jag inte helt övertygad om det var gott eller inte. Jag har lite svårt med salt och sött på samma gång. Men det var väldigt intressant!
Med kaffet fick man små söta petit fours, det är ju alltid trevligt med något till kaffet men kaffet blev ganska sjukt dyrt tack vare petit foursen!Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…