Fortsätt till huvudinnehåll

Date night

Igår hade jag och Valter date night. Jag tror faktist att det var första gången sen Molly föddes, nog har vi vari borta hemmifrån utan Molly, men då har det alltid varit någon fest eller något i den stilen där man inte varit på tumis.
Men det var väldigt skönt att få komma bort hemifrån och få koncentrera sig på varandra. Vi var i Demo och åt en sex rätters meny, och kommer inte ihåg senast vi sku har kunnat ha chansen att sitta ner en hel måltid och äta och bara njuta av maten och få prata i lugn och ro, vi satt i två timmar och bara åt och pratade, så skönt!

Annors var Demo en riktigt trevli restaurang, dyrt var det nog, men om man går ut och äta 1 gång per 1,5 år så tycker jag det är helt okej om det kostar. Och det var prisvärt, det var sjukt god mat, bra service och goda viner. Rekomenderar om man vill gå och äta bättre och finare och man är färdig på att betala!


Kommer lite bilder på maten vi åt, och om jag skall vara helt ärlig kommer jag inte mera ihåg exakt allt vad det var vi åt!

Här är några av de sex rätterna vi åt, min favorit var bild nr 2, det var bläckfisk som var helt perfekt tillagad har aldrig ätit så god bläckfisk!
Godaste brödet jag någonsin ätit! Börjar bara dregla av tanken på hur det smaka, slurp!

Getost med hallon, det var jag inte helt övertygad om det var gott eller inte. Jag har lite svårt med salt och sött på samma gång. Men det var väldigt intressant!
Med kaffet fick man små söta petit fours, det är ju alltid trevligt med något till kaffet men kaffet blev ganska sjukt dyrt tack vare petit foursen!Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Påsken

Så börjar påsken vara slut för detta år. Först såg det ut som vi skulle ha en lugn påsk, med nästan inget program, men så några dagar före påsken så märkte jag att vi helt plötsligt har massor inplanerat. Så det blev inte en så lugn påsk som jag hade trott.
Men en riktigt trevlig påsk med massor god mat och helt för mycket choklad ägg har det varit. Molly har också för första gången fått smaka på choklad ägg och pasha och hon tyckte om båda (det är de första söta som har smakt för henne). Nåmen som tur är det påsk bara en gång i året.

Sen har vi också hunnit med en inte så trevlig spyolycka. Valters pappa har en stuga i Pojo och vi bestämmde oss på söndag att fara dit och hälsa på för vi har inte varit där förut. Sista vägen dit var en skogsväg, ganska mycket guppor och kurvor. Men vi kom fram och jag andades ut för att jag hade klarat av att köra den hemska vägen och så skulle jag ta ut Molly och så märker jag att hon är helt täckt med spyor. Varken jag eller Valter har märkt när hon…