Fortsätt till huvudinnehåll

Date night

Igår hade jag och Valter date night. Jag tror faktist att det var första gången sen Molly föddes, nog har vi vari borta hemmifrån utan Molly, men då har det alltid varit någon fest eller något i den stilen där man inte varit på tumis.
Men det var väldigt skönt att få komma bort hemifrån och få koncentrera sig på varandra. Vi var i Demo och åt en sex rätters meny, och kommer inte ihåg senast vi sku har kunnat ha chansen att sitta ner en hel måltid och äta och bara njuta av maten och få prata i lugn och ro, vi satt i två timmar och bara åt och pratade, så skönt!

Annors var Demo en riktigt trevli restaurang, dyrt var det nog, men om man går ut och äta 1 gång per 1,5 år så tycker jag det är helt okej om det kostar. Och det var prisvärt, det var sjukt god mat, bra service och goda viner. Rekomenderar om man vill gå och äta bättre och finare och man är färdig på att betala!


Kommer lite bilder på maten vi åt, och om jag skall vara helt ärlig kommer jag inte mera ihåg exakt allt vad det var vi åt!

Här är några av de sex rätterna vi åt, min favorit var bild nr 2, det var bläckfisk som var helt perfekt tillagad har aldrig ätit så god bläckfisk!
Godaste brödet jag någonsin ätit! Börjar bara dregla av tanken på hur det smaka, slurp!

Getost med hallon, det var jag inte helt övertygad om det var gott eller inte. Jag har lite svårt med salt och sött på samma gång. Men det var väldigt intressant!
Med kaffet fick man små söta petit fours, det är ju alltid trevligt med något till kaffet men kaffet blev ganska sjukt dyrt tack vare petit foursen!Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…

Så blev det inte som vi hade planerat...

Det var ju meningen att jag ska börja jobba heltid nu i september, men de kommer tyvärr få vänta i en månad. Valter ska nämligen operera handen pånytt, och det betyder det att han inte alls kan ta hand om Molly. Molly börjar i och för sig på dagis nästa vecka, men jag kan tyvärr inte bara jobba morgonturer, så det kommer bli en månad med väldigt lite jobb. Några lördagar kommer jag måsta jobba och sen hoppas jag att jag kanske skulle få någo korta morgonturer någong.
När jag sen är hemma nästan hela tiden så får Molly säkert börja ganska lugnt på dagis, de två första veckorna är de ju inskolning, men sen efter de får de säkert bli lite kortare dagar. För känns lite dumt att ha henne på dagis när man är hemma, men det är ju klart hon måste gå, man kan ju inte ha henne hemma juste efter hon har inskolas.
Nåmen då kanske jag kan njuta lite av egentid, städa i fred och annat när Molly är på dagis.

Jag bara hoppas att den här operationen skulle hjälpa Valters hand, men när inte läkarna rik…

Äntligen några dagar ledigt

Äntligen har jag flera dagar ledigt från jobbet, och måst nog säga att det är ganska skönt. Känns som jag inte gjort något annat än jobbad sen jag kom tillbaks på semester.
Dessutom har vi inte så mycket inplaner så tänker faktist bara njuta av att vara med familjen och göra det vi känner för. Snart blir det ändå dagisstart och mera jobb så måste föröska njuta av tiden vi har tillsammans så länge vi kan.

Idag har vi varit på 1,5-års granskningen på rådgivninge, och Molly har vuxit fint, hela 8999 g och 77 cm lång. Sen har vi också varit på besök hos min kompis Annika, det är nog jätteroligt att vi har barn i samma ålder, och jag hoppas verkligen Molly och Annikas flicka M blir bra vänner. Jag och Annika har nämligen kännt varandra sen vi var ungefär 2-3 år. Så det skulle vara jätteroligt om Molly och M blir bästa kompisar. För tillfälle värkar det i alla fall gå bra, de är ganska snälla med varandra i alla fall, hehe.
Nu är Valter och Molly ute på promenad och jag passar på att blogga…