Fortsätt till huvudinnehåll

Ingen energi

Förra veckan gick riktigt trögt, vet inte om det är någong konstig förkylning jag har eller om det är pollen allergier. Men jag har varit helt död de senaste dagarna, har absolut ingen energi till något och sen har jag en hemsk snuva. Har i alla fall börjat äta allergimedicin för några dagar sen men har nog  ännu inte märkt någon skillnad. Jag hoppas bara jag skulle få min energi tillbaks. För det har varit riktigt hemskt att inte ha orka med något, när Molly sover har jag bara orkat ligga på soffan och titta på tv.

Fast jag inte haft någon energi så har vi hunnit med ett och annat. Förra veckan var vi på 25-års fest, det var nämligen restaurangen jag jobbar på som fyllde 25, en riktigt trevlig fest var det med bra livemusik och var trevligt att få umgås med kunderna när man inte är på jobb. Sen har jag också hunnit jobba lite, varit på 2-årskalas och sen har vi varit massor ute nu när det varit så fint väder. Det är nog skönt att vara ute, Molly tycker det är super roligt så hon underhåller sig själv ganska bra, klart man hela tiden måste hålla ett öga på henne annors smiter hon till grannarnas gård.

Dessutom har Molly äntligen lärt sig att gå!!!! Hon går inte ännu hela tiden, men ganska mycket nog och hon går jättefint. Hon börjar bli en så stor flicka!!

Men nu ska jag väcka Molly och sedan skall jag snart iväg på jobb! Här kommer lite bilder på vad Molly har sysslat med de senaste dagarna!

Det bästa Molly vet är att få vara ute på gården och busa

Molly packade väskan gick efter mina skor och satt mössan på och kom och säga hejdå till oss!

Tuffing

Så har Mollyt också fått rita för första gångenKommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…

Så blev det inte som vi hade planerat...

Det var ju meningen att jag ska börja jobba heltid nu i september, men de kommer tyvärr få vänta i en månad. Valter ska nämligen operera handen pånytt, och det betyder det att han inte alls kan ta hand om Molly. Molly börjar i och för sig på dagis nästa vecka, men jag kan tyvärr inte bara jobba morgonturer, så det kommer bli en månad med väldigt lite jobb. Några lördagar kommer jag måsta jobba och sen hoppas jag att jag kanske skulle få någo korta morgonturer någong.
När jag sen är hemma nästan hela tiden så får Molly säkert börja ganska lugnt på dagis, de två första veckorna är de ju inskolning, men sen efter de får de säkert bli lite kortare dagar. För känns lite dumt att ha henne på dagis när man är hemma, men det är ju klart hon måste gå, man kan ju inte ha henne hemma juste efter hon har inskolas.
Nåmen då kanske jag kan njuta lite av egentid, städa i fred och annat när Molly är på dagis.

Jag bara hoppas att den här operationen skulle hjälpa Valters hand, men när inte läkarna rik…

Äntligen några dagar ledigt

Äntligen har jag flera dagar ledigt från jobbet, och måst nog säga att det är ganska skönt. Känns som jag inte gjort något annat än jobbad sen jag kom tillbaks på semester.
Dessutom har vi inte så mycket inplaner så tänker faktist bara njuta av att vara med familjen och göra det vi känner för. Snart blir det ändå dagisstart och mera jobb så måste föröska njuta av tiden vi har tillsammans så länge vi kan.

Idag har vi varit på 1,5-års granskningen på rådgivninge, och Molly har vuxit fint, hela 8999 g och 77 cm lång. Sen har vi också varit på besök hos min kompis Annika, det är nog jätteroligt att vi har barn i samma ålder, och jag hoppas verkligen Molly och Annikas flicka M blir bra vänner. Jag och Annika har nämligen kännt varandra sen vi var ungefär 2-3 år. Så det skulle vara jätteroligt om Molly och M blir bästa kompisar. För tillfälle värkar det i alla fall gå bra, de är ganska snälla med varandra i alla fall, hehe.
Nu är Valter och Molly ute på promenad och jag passar på att blogga…