Fortsätt till huvudinnehåll

Ingen energi

Förra veckan gick riktigt trögt, vet inte om det är någong konstig förkylning jag har eller om det är pollen allergier. Men jag har varit helt död de senaste dagarna, har absolut ingen energi till något och sen har jag en hemsk snuva. Har i alla fall börjat äta allergimedicin för några dagar sen men har nog  ännu inte märkt någon skillnad. Jag hoppas bara jag skulle få min energi tillbaks. För det har varit riktigt hemskt att inte ha orka med något, när Molly sover har jag bara orkat ligga på soffan och titta på tv.

Fast jag inte haft någon energi så har vi hunnit med ett och annat. Förra veckan var vi på 25-års fest, det var nämligen restaurangen jag jobbar på som fyllde 25, en riktigt trevlig fest var det med bra livemusik och var trevligt att få umgås med kunderna när man inte är på jobb. Sen har jag också hunnit jobba lite, varit på 2-årskalas och sen har vi varit massor ute nu när det varit så fint väder. Det är nog skönt att vara ute, Molly tycker det är super roligt så hon underhåller sig själv ganska bra, klart man hela tiden måste hålla ett öga på henne annors smiter hon till grannarnas gård.

Dessutom har Molly äntligen lärt sig att gå!!!! Hon går inte ännu hela tiden, men ganska mycket nog och hon går jättefint. Hon börjar bli en så stor flicka!!

Men nu ska jag väcka Molly och sedan skall jag snart iväg på jobb! Här kommer lite bilder på vad Molly har sysslat med de senaste dagarna!

Det bästa Molly vet är att få vara ute på gården och busa

Molly packade väskan gick efter mina skor och satt mössan på och kom och säga hejdå till oss!

Tuffing

Så har Mollyt också fått rita för första gångenKommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…