Fortsätt till huvudinnehåll

Ingen energi

Förra veckan gick riktigt trögt, vet inte om det är någong konstig förkylning jag har eller om det är pollen allergier. Men jag har varit helt död de senaste dagarna, har absolut ingen energi till något och sen har jag en hemsk snuva. Har i alla fall börjat äta allergimedicin för några dagar sen men har nog  ännu inte märkt någon skillnad. Jag hoppas bara jag skulle få min energi tillbaks. För det har varit riktigt hemskt att inte ha orka med något, när Molly sover har jag bara orkat ligga på soffan och titta på tv.

Fast jag inte haft någon energi så har vi hunnit med ett och annat. Förra veckan var vi på 25-års fest, det var nämligen restaurangen jag jobbar på som fyllde 25, en riktigt trevlig fest var det med bra livemusik och var trevligt att få umgås med kunderna när man inte är på jobb. Sen har jag också hunnit jobba lite, varit på 2-årskalas och sen har vi varit massor ute nu när det varit så fint väder. Det är nog skönt att vara ute, Molly tycker det är super roligt så hon underhåller sig själv ganska bra, klart man hela tiden måste hålla ett öga på henne annors smiter hon till grannarnas gård.

Dessutom har Molly äntligen lärt sig att gå!!!! Hon går inte ännu hela tiden, men ganska mycket nog och hon går jättefint. Hon börjar bli en så stor flicka!!

Men nu ska jag väcka Molly och sedan skall jag snart iväg på jobb! Här kommer lite bilder på vad Molly har sysslat med de senaste dagarna!

Det bästa Molly vet är att få vara ute på gården och busa

Molly packade väskan gick efter mina skor och satt mössan på och kom och säga hejdå till oss!

Tuffing

Så har Mollyt också fått rita för första gångenKommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…