Fortsätt till huvudinnehåll

Lugn torsdag

Här har det varit en väldigt lugn torsdag nästan bara spenderat på soffan. Molly har nämligen blivit sjuk, hon har inte alls varit sig själv idag. Snoren bara rinner, ingen feber har hon haft, eller jag har bara mätt en gång men då hade hon under hennes normala temperatur. Men hon har varit riktigt trött och inte alls villa leka själv. Hela morgonen satt hon bara med mig på soffan, före klockan ens var 10 så hade vi ren hunnit läsa igenom alla hennes böcker två gånger och hunnit se på barnprogram. När man är sjuk tycker jag det är okej att få titta på tv.
Efter att hon ätiti lite lunch så somnade hon på sängen, när hon var där med Valter, händer aldrig att hon bara somnar om hon påriktigt inte är sjuk. Så jag klädde på henne ytterkläderna och satt henne i vagnen 40 minuter tidigare än normalt, nästan tre timmar sov hon, vaknade några gånger när tutten föll, klockan två bestämmde jag mig för att väcka henne. Tänkte att fast hon är sjuk så kanske hon inte behöver sova mer än tre timmar så hon ändå somnar till natten. Då var hon ännu ett par timmar riktig mamis och famnen var det ända som dög, så hon fick lite mera pandadol och så läste vi ingen alla hennes böcker och tittade lite på netflix och sen började hon faktist kvickna till. På kvällen lekte hon till och med lite för sig själv på golvet, så mycket middag och kvällsmat åt hon inte men massor med mjölk har hon ändå druckigt. 

Nu hoppas jag bara på att hon mår bättre imorgon och att hon inte sover så dåligt inatt. 
Är så hemskt att se sin lilla unge sjuk och inte alls lika glad och energisk som vanligt. Man känner sig så hjälplös när man inte kan göra något.
Börjar dessutom själv känna mig lite småsjuk, så hoppas verkligen inte jag också får flunssa. Sku vara typiskt när jag skall på jobb imorgon att bli sjuk.

Min lilla älskling som är så sjuk så hon inte orkar göra något annt än sitta på soffan med mig

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…