Fortsätt till huvudinnehåll

Lugn torsdag

Här har det varit en väldigt lugn torsdag nästan bara spenderat på soffan. Molly har nämligen blivit sjuk, hon har inte alls varit sig själv idag. Snoren bara rinner, ingen feber har hon haft, eller jag har bara mätt en gång men då hade hon under hennes normala temperatur. Men hon har varit riktigt trött och inte alls villa leka själv. Hela morgonen satt hon bara med mig på soffan, före klockan ens var 10 så hade vi ren hunnit läsa igenom alla hennes böcker två gånger och hunnit se på barnprogram. När man är sjuk tycker jag det är okej att få titta på tv.
Efter att hon ätiti lite lunch så somnade hon på sängen, när hon var där med Valter, händer aldrig att hon bara somnar om hon påriktigt inte är sjuk. Så jag klädde på henne ytterkläderna och satt henne i vagnen 40 minuter tidigare än normalt, nästan tre timmar sov hon, vaknade några gånger när tutten föll, klockan två bestämmde jag mig för att väcka henne. Tänkte att fast hon är sjuk så kanske hon inte behöver sova mer än tre timmar så hon ändå somnar till natten. Då var hon ännu ett par timmar riktig mamis och famnen var det ända som dög, så hon fick lite mera pandadol och så läste vi ingen alla hennes böcker och tittade lite på netflix och sen började hon faktist kvickna till. På kvällen lekte hon till och med lite för sig själv på golvet, så mycket middag och kvällsmat åt hon inte men massor med mjölk har hon ändå druckigt. 

Nu hoppas jag bara på att hon mår bättre imorgon och att hon inte sover så dåligt inatt. 
Är så hemskt att se sin lilla unge sjuk och inte alls lika glad och energisk som vanligt. Man känner sig så hjälplös när man inte kan göra något.
Börjar dessutom själv känna mig lite småsjuk, så hoppas verkligen inte jag också får flunssa. Sku vara typiskt när jag skall på jobb imorgon att bli sjuk.

Min lilla älskling som är så sjuk så hon inte orkar göra något annt än sitta på soffan med mig

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Påsken

Så börjar påsken vara slut för detta år. Först såg det ut som vi skulle ha en lugn påsk, med nästan inget program, men så några dagar före påsken så märkte jag att vi helt plötsligt har massor inplanerat. Så det blev inte en så lugn påsk som jag hade trott.
Men en riktigt trevlig påsk med massor god mat och helt för mycket choklad ägg har det varit. Molly har också för första gången fått smaka på choklad ägg och pasha och hon tyckte om båda (det är de första söta som har smakt för henne). Nåmen som tur är det påsk bara en gång i året.

Sen har vi också hunnit med en inte så trevlig spyolycka. Valters pappa har en stuga i Pojo och vi bestämmde oss på söndag att fara dit och hälsa på för vi har inte varit där förut. Sista vägen dit var en skogsväg, ganska mycket guppor och kurvor. Men vi kom fram och jag andades ut för att jag hade klarat av att köra den hemska vägen och så skulle jag ta ut Molly och så märker jag att hon är helt täckt med spyor. Varken jag eller Valter har märkt när hon…