Fortsätt till huvudinnehåll

Måndags shopping

Idag har vi vari igång halva dagen, vi måste nämligen fara iväg och shoppa lite. Har länge ren tänkt att vi måste fara till Sello för det är vissa saker jag borde köpa, och listan bara växte och växte. Men så äntligen idag hann vi fara iväg, och det blev nog ganska mycket shoppande.
Mest var det faktiskt Valter som shoppade, han måste köpa skor, boxers, strumppor och shorts. Men nog blev det en helt del till både mig och Molly också. Åt Molly köpte vi lite kläder, vantar, en halsduk, en ny bok, kritor och en liten plastleksaksspis med stekspadar kastrull och stekpanna (från Prisma för 9,90!!).
Åt mig själv så köpte jag ett par shorts och ett par skor som man kan ha på bakgården. Sen blev det också lite annat så som en födelsedagspresent åt min systers flicka som snar fyller 2, en stekspade, lite grillsaker, solkrämer och en kratta.
Men nu hoppas jag i alla fall att vi inte behöver köpa något på ett bra tag, för det har vi nog inte råd med.

Mollys lilla egna spis där hon kan kocka mat.

Det blev lite jobbigt att bära tillslut när kassarna bara blev fler och fler, och en kratta är inte de lättaste att bära


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Påsken

Så börjar påsken vara slut för detta år. Först såg det ut som vi skulle ha en lugn påsk, med nästan inget program, men så några dagar före påsken så märkte jag att vi helt plötsligt har massor inplanerat. Så det blev inte en så lugn påsk som jag hade trott.
Men en riktigt trevlig påsk med massor god mat och helt för mycket choklad ägg har det varit. Molly har också för första gången fått smaka på choklad ägg och pasha och hon tyckte om båda (det är de första söta som har smakt för henne). Nåmen som tur är det påsk bara en gång i året.

Sen har vi också hunnit med en inte så trevlig spyolycka. Valters pappa har en stuga i Pojo och vi bestämmde oss på söndag att fara dit och hälsa på för vi har inte varit där förut. Sista vägen dit var en skogsväg, ganska mycket guppor och kurvor. Men vi kom fram och jag andades ut för att jag hade klarat av att köra den hemska vägen och så skulle jag ta ut Molly och så märker jag att hon är helt täckt med spyor. Varken jag eller Valter har märkt när hon…