Fortsätt till huvudinnehåll

Mollys docka

Molly fick en docka av hennes moster till julklapp och ända sen hon fick den har det varit helt klart hennes favorit leksak. Hon förstod genast att man kan krama, vagga och pussa dockan.
Nu förtiden skall också dockan göra allt som Molly gör och Molly ser nog också till att dockar får mat och dricka. Sen skall också dockan ha på sig Mollys pyamas eller andra kläder som hon hittar. Dockan skall också sova under en filt på soffan och dockan ska få leksaker. Till och med i ett skede skulle dockan ha på sig skor och så fick dockan öva på att gå. Nu har dessutom docka fått ett namn, nämligen Titti, vet inte varifrån Mollyt fått det, men alltid när hon pratar om dockan så är det titti.

Helt tydligt så tycker Molly om att ta hand om andra och det är nog så gulligt att titta på hur hon tar hand om dockan.
Men jag var väll ganska likadan, hade flera dockor och dom skulle döpas och jag tog hand om dom, så kanske det är något Molly fått av mig.

Klart Titti också skall få sitta på stolen

Viktigt att Titti har pyamasen på

Om Molly åker bil, åker Titti bil


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…