Fortsätt till huvudinnehåll

Mollys docka

Molly fick en docka av hennes moster till julklapp och ända sen hon fick den har det varit helt klart hennes favorit leksak. Hon förstod genast att man kan krama, vagga och pussa dockan.
Nu förtiden skall också dockan göra allt som Molly gör och Molly ser nog också till att dockar får mat och dricka. Sen skall också dockan ha på sig Mollys pyamas eller andra kläder som hon hittar. Dockan skall också sova under en filt på soffan och dockan ska få leksaker. Till och med i ett skede skulle dockan ha på sig skor och så fick dockan öva på att gå. Nu har dessutom docka fått ett namn, nämligen Titti, vet inte varifrån Mollyt fått det, men alltid när hon pratar om dockan så är det titti.

Helt tydligt så tycker Molly om att ta hand om andra och det är nog så gulligt att titta på hur hon tar hand om dockan.
Men jag var väll ganska likadan, hade flera dockor och dom skulle döpas och jag tog hand om dom, så kanske det är något Molly fått av mig.

Klart Titti också skall få sitta på stolen

Viktigt att Titti har pyamasen på

Om Molly åker bil, åker Titti bil


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…

Så blev det inte som vi hade planerat...

Det var ju meningen att jag ska börja jobba heltid nu i september, men de kommer tyvärr få vänta i en månad. Valter ska nämligen operera handen pånytt, och det betyder det att han inte alls kan ta hand om Molly. Molly börjar i och för sig på dagis nästa vecka, men jag kan tyvärr inte bara jobba morgonturer, så det kommer bli en månad med väldigt lite jobb. Några lördagar kommer jag måsta jobba och sen hoppas jag att jag kanske skulle få någo korta morgonturer någong.
När jag sen är hemma nästan hela tiden så får Molly säkert börja ganska lugnt på dagis, de två första veckorna är de ju inskolning, men sen efter de får de säkert bli lite kortare dagar. För känns lite dumt att ha henne på dagis när man är hemma, men det är ju klart hon måste gå, man kan ju inte ha henne hemma juste efter hon har inskolas.
Nåmen då kanske jag kan njuta lite av egentid, städa i fred och annat när Molly är på dagis.

Jag bara hoppas att den här operationen skulle hjälpa Valters hand, men när inte läkarna rik…

Sommaren i bilder