Fortsätt till huvudinnehåll

Mollys docka

Molly fick en docka av hennes moster till julklapp och ända sen hon fick den har det varit helt klart hennes favorit leksak. Hon förstod genast att man kan krama, vagga och pussa dockan.
Nu förtiden skall också dockan göra allt som Molly gör och Molly ser nog också till att dockar får mat och dricka. Sen skall också dockan ha på sig Mollys pyamas eller andra kläder som hon hittar. Dockan skall också sova under en filt på soffan och dockan ska få leksaker. Till och med i ett skede skulle dockan ha på sig skor och så fick dockan öva på att gå. Nu har dessutom docka fått ett namn, nämligen Titti, vet inte varifrån Mollyt fått det, men alltid när hon pratar om dockan så är det titti.

Helt tydligt så tycker Molly om att ta hand om andra och det är nog så gulligt att titta på hur hon tar hand om dockan.
Men jag var väll ganska likadan, hade flera dockor och dom skulle döpas och jag tog hand om dom, så kanske det är något Molly fått av mig.

Klart Titti också skall få sitta på stolen

Viktigt att Titti har pyamasen på

Om Molly åker bil, åker Titti bil


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Påsken

Så börjar påsken vara slut för detta år. Först såg det ut som vi skulle ha en lugn påsk, med nästan inget program, men så några dagar före påsken så märkte jag att vi helt plötsligt har massor inplanerat. Så det blev inte en så lugn påsk som jag hade trott.
Men en riktigt trevlig påsk med massor god mat och helt för mycket choklad ägg har det varit. Molly har också för första gången fått smaka på choklad ägg och pasha och hon tyckte om båda (det är de första söta som har smakt för henne). Nåmen som tur är det påsk bara en gång i året.

Sen har vi också hunnit med en inte så trevlig spyolycka. Valters pappa har en stuga i Pojo och vi bestämmde oss på söndag att fara dit och hälsa på för vi har inte varit där förut. Sista vägen dit var en skogsväg, ganska mycket guppor och kurvor. Men vi kom fram och jag andades ut för att jag hade klarat av att köra den hemska vägen och så skulle jag ta ut Molly och så märker jag att hon är helt täckt med spyor. Varken jag eller Valter har märkt när hon…