Fortsätt till huvudinnehåll

Senaste dagarna

Här har det varit fullt uppt de senaste dagarna, har inte hunnit/orkat blogga. Känns som vi har varit i gång hela tiden, men sen när jag förösker komma på vad vi gjort så känns det sammtidigt som att vi inte gjort så mycket. Men nog har vi hunnit med en hel del den här veckan, vi har träffat vänner, min syster och hennes son var här nästan en hel dag, jag har hunnit jobba två kvällar, vi har också varit massor ute och njutit av de underbara vädret och så har jag också hunnit vara och hjälpa min pappa med att sjösätta segelbåt.
Igår var vi hela dagen hemma och hade lugn dag, men då var de så fint väder så vi var ute nästan hela dagen, såå skönt. Kanske sommaren kommer snart. Igår åt vi faktist för första gången ute och det är nog så skönt att bara kunna sitta ute på gården äta grillmat och njuta av värmen. Molly älskar också att vara ute och hon leker riktigt fint för sig själv, klar man måste hela tiden hålla ett höga på henne för ibland sätter hon lite blad, stenar elller annat hon hittar i munnen eller så kryper hon iväg till grannens gård.

Torsdagens lunch tomat och mozzarellasallad med egengjord pesto!

Gårdagens grillmat!Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…