Fortsätt till huvudinnehåll

Senaste dagarna

Här har det varit fullt uppt de senaste dagarna, har inte hunnit/orkat blogga. Känns som vi har varit i gång hela tiden, men sen när jag förösker komma på vad vi gjort så känns det sammtidigt som att vi inte gjort så mycket. Men nog har vi hunnit med en hel del den här veckan, vi har träffat vänner, min syster och hennes son var här nästan en hel dag, jag har hunnit jobba två kvällar, vi har också varit massor ute och njutit av de underbara vädret och så har jag också hunnit vara och hjälpa min pappa med att sjösätta segelbåt.
Igår var vi hela dagen hemma och hade lugn dag, men då var de så fint väder så vi var ute nästan hela dagen, såå skönt. Kanske sommaren kommer snart. Igår åt vi faktist för första gången ute och det är nog så skönt att bara kunna sitta ute på gården äta grillmat och njuta av värmen. Molly älskar också att vara ute och hon leker riktigt fint för sig själv, klar man måste hela tiden hålla ett höga på henne för ibland sätter hon lite blad, stenar elller annat hon hittar i munnen eller så kryper hon iväg till grannens gård.

Torsdagens lunch tomat och mozzarellasallad med egengjord pesto!

Gårdagens grillmat!Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Påsken

Så börjar påsken vara slut för detta år. Först såg det ut som vi skulle ha en lugn påsk, med nästan inget program, men så några dagar före påsken så märkte jag att vi helt plötsligt har massor inplanerat. Så det blev inte en så lugn påsk som jag hade trott.
Men en riktigt trevlig påsk med massor god mat och helt för mycket choklad ägg har det varit. Molly har också för första gången fått smaka på choklad ägg och pasha och hon tyckte om båda (det är de första söta som har smakt för henne). Nåmen som tur är det påsk bara en gång i året.

Sen har vi också hunnit med en inte så trevlig spyolycka. Valters pappa har en stuga i Pojo och vi bestämmde oss på söndag att fara dit och hälsa på för vi har inte varit där förut. Sista vägen dit var en skogsväg, ganska mycket guppor och kurvor. Men vi kom fram och jag andades ut för att jag hade klarat av att köra den hemska vägen och så skulle jag ta ut Molly och så märker jag att hon är helt täckt med spyor. Varken jag eller Valter har märkt när hon…