Fortsätt till huvudinnehåll

Smoothie med müsli

Nami


Vi brukar ibland göra smoothie på kvällarna när man är lite småhungrig med kanske ändå inte vill äta bröd. Och för att få den ännu lite mer mättande kan man sätta lite müsli med, och det är helt sjukt gott.
Det duger också hur bra som mellanmål om man vill ha det. Molly har också en gång fått smaka och hon tyckte också det var super gott, var kanske inte riktit det lättaste för henne att äta för hon förstår sig inte riktigt på sugrör, så det blev ganska klottigt.

För 2 st smoothien behöver du:

1 banan
4 msk blåbär eller vad du vill ha för bär
1 burk med kvarg
1/2 dl juice, tex. appelsinsaft
1/2 dl mjölk
Valfri müsli (vi brukar andvända en helt sockerfri müsli)

Det är bara att blanda allt förutom müslin i en mixer och sedan hela upp smoothien i glas och sätta på lite müsli.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…