Fortsätt till huvudinnehåll

Vappen och 1-maj

Så var vappen och 1-maj över och en riktig trevlig helg har vi haft.
På lördagen så kom mina föreledrar, Valters mamma och mormor hit på middag. Trots kylan och de dåliga vädret så testade vi vår grill för första gånge, och sjukt god mat blev det. Till förätt hade vi ört- och vitlöksmarinerade scampings som vi satt på spätt och grillade, med det hade vi en avokado-wasabicreme, sjukt gott. Till huvudrätt grillade vi ribbs och med det hade vi couscous och tzatziki, också det helt sjukt gott. Och till efterrätt så hade vi såklart munkar och struvor.
Med andra ord en riktigt lyckad middag med god mat och trevligt sällskap.

1-maj gick också riktigt bra, på kvällen for jag iväg på jobb och det vara som det brukar på jobbet, massor med kunder, men det här året så slutade det förvårnadsvärt tidigt, normalt brukar vi stänga kring 01 men nu hade vi redan valomerkki (ingen aning om vad det är på svenska) redan vid halv 12 för då hade vi inte mera så mycket kunder kvar och de kunderna vi hade började vara i sånt sick att man ändå inte kunde sälja åt dom.

PS. Gissa vem som dessutom tog sina första steg på 1-maj??!!?? Molly!!! Tog sin lilla tid för henne att förstå att man kan släppa taget, men nu äntligen. Får se hur länge det tar tills hon helt ordentligt börjar gå!

Vappen dukning med serpentiner!


Ballonger måst man ju ha på vappen. Delfinbalongen fick Molly av mormor. ( Ballongerna i taket föll tyvärr ner före gästerna kom, men det var fint i alla fall i en stund)

Mollys vappen klädsel var färgran!

Valter grillar scamping

Mmmm, ribbs... Nami!

Mormor gjorde jättegoda struvor!

Mjöd måste man ju dricka på vappen, och klart det är egengjord!
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…