Fortsätt till huvudinnehåll

Mat vägran

Molly har nu den senaste veckan inte riktigt villa äta, och det börjar bli riktigt frustrerande. Hon har ju nog alltid varit lite små krånglig och inte någon super bra ätare. Men det har egentligen blivit bättre sen hon börja äta riktig mat, okej hon har svårt att smaka på nya saker, men när hon får något hon tycker om så äter hon av det och mycket.
Men nu de senaste dagarna har det varit riktigt svårt att få i henne någon mat alls, fast man ger henne hennes favoriträtter, så vägrar hon, blir gråt eller så börjar hon leka med maten, ibland så hon säger hon tack tack före hon ens fått mat. Vet inte om det är nya tänder påväg eller om det bara är någonslags trots.
Sen har det gått flera gånger så att hon säger tack tack, vi städar bort maten, hon går på pottan och sen leker lite och efter en stund vill hon sen ha lite mera mat, och ibland har jag värmt något åt henne och så äter hon ingen bara 2 gafflar och så är det tack tack.
Nåmen hoppeligen är det bara en fas eller något och går över snart, för om inte så vet jag inte hur länge mitt tålamod räcker och är hemskt hur mycket mat som går i roskisen för tillfället.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…