Fortsätt till huvudinnehåll

Sommaren i bilderPlättkaka blev de på Valters födelsedag

Molly är nuförtiden en stor flicka och vill ofta sitta på riktiga stolar

Att leka med vatten är det bästa Molly vet

När det regnar och man vill gå ut så måste man sätta på regnkläder


Vi hittade lite kantareller på mitt lande

De dagar vi var hemma och de var hett så fick Molly plaska i sin simbasäng på gården, och det var det bästa hon visste

Rökta abborar har jag ätit mycket av den här sommaren

Vi fick ha flera jättefina kvällar på Valters lande


Molly fick leka i gummibåten

Molly och hennes bästa farbor, de hade så roligt tillsammans


Nami! Blåbär har blivit Mollys nya favorit, flera gånger per dag skulle vi gå till blåbärs buskarna och äta blåbär.
Molly hjälpte oss med att diska
Mina föreldrar kom på besök med segelbåten.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Så blev det inte som vi hade planerat...

Det var ju meningen att jag ska börja jobba heltid nu i september, men de kommer tyvärr få vänta i en månad. Valter ska nämligen operera handen pånytt, och det betyder det att han inte alls kan ta hand om Molly. Molly börjar i och för sig på dagis nästa vecka, men jag kan tyvärr inte bara jobba morgonturer, så det kommer bli en månad med väldigt lite jobb. Några lördagar kommer jag måsta jobba och sen hoppas jag att jag kanske skulle få någo korta morgonturer någong.
När jag sen är hemma nästan hela tiden så får Molly säkert börja ganska lugnt på dagis, de två första veckorna är de ju inskolning, men sen efter de får de säkert bli lite kortare dagar. För känns lite dumt att ha henne på dagis när man är hemma, men det är ju klart hon måste gå, man kan ju inte ha henne hemma juste efter hon har inskolas.
Nåmen då kanske jag kan njuta lite av egentid, städa i fred och annat när Molly är på dagis.

Jag bara hoppas att den här operationen skulle hjälpa Valters hand, men när inte läkarna rik…

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…

Födelsedag, jobb och andra trevligheter

Här har det igen gått helt för många dagar sen jag bloggade, men har inte hunnit/kommit ihåg.
På fredagen fyllde jag år (25!!!), och på kvällen jobbade jag, lördagen spenderade jag också hela dagen på jobbet, söndagen så hade vi en trevlig hemma dag och på kvällen var jag och äta med min kompis Annika (utan någo barn!! Borde försöka få lite oftare tid utan barn, för är nog såå skönt att kunna sitta och prata i lugn och ro) och igår var också en lugn hemma dag som vi spenderade mesta dels utomhus.
Igår hade jag hela tiden tänkt blogga, men så kom jag ihåg det först på kvällen och orkade inte sen mera sätta på datorn.

Ikväll skall jag också iväg på jobb och imorgon får jag igen spendera hela dagen på jobb. men sen blir det faktist en veckas paus från jobbet, och det blir nog helt skönt, har ändå jobbat en hel del på sistone och skulle ännu villa njuta de få dagarna jag har kvar före Molly börjar dagis och jag börjar jobba heltid igen.