Fortsätt till huvudinnehåll

Lugn torsdag

Idag har varit en skön dag. Jag är ledig och vi har inte haft något program idag, bara varit hemma. Kommer faktist inte ihåg senast jag skulle ha varit hemma en hel dag utan något inplanerat, efter att semestern tog slut, och en sån dag behövdes faktist. Dessutom har jag och Molly fått lite tid på tumis, och det tror jag också behödes, känns som det är en evighet sen jag bara varit med henne och koncentrerat mig på henne. Men idag har vi haft en sån dag!
På förmiddagen lekte vi med duplon och läste massor med böcker, sen efter Mollys dagssömn gick vi ut och var nästan ute en timme. Nu sitter Molly och tittar på Pikku Kakkonen och jag passar på att blogga lite.
Snart måst väll jag stänga av både tv och datorn och hitta på någo roligt med Molly, sen kommer säkert Valter hem och sen efter Molly gått och sova så sätter vi oss säkert i soffan och tittar på någon serie.

Ibland behövs det dagar man inte gör något, bara det man har lust med!!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …