Fortsätt till huvudinnehåll

Träningen som passar mig

Jag har kanske äntligen hittat en träning som passar mig. För det är nu bara så att jag inte tycker det är så roligt att träna och jag har därför jättesvårt att få mig iväg till gym eller på springtur.
Valter har nu köpt hem massor träningsaker, en jogaboll, en balansplatta, träningsgummiband och tyngder.
Så jag har tänkt försöka varje dag, helst på genast på morgonen, ha en 20 minuters träningspass. Det kräver inte mycket av mig och nu kan jag inte heller komma på ursäketer om varför jag inte skulle göra de. Och det är faktist riktigt roligt och det tar inte heller något länge, så jag kan inte ha som ursäkt att jag inte hinner.
När jag dessutom rör på mig så mycket på jobbet så tror jag/ hoppas jag att det skulle räcka med det här, lite muskelövningar hemma och sen rör jag på mig på jobbet.

Det jag gör hemma är kyykyn (vet inte vad det heter på svenska), mag/ryggmuskler, för mag och ryggmuskler är det bra att ha när man jobbar som servitris och sen gör jag också lite arm och benmuskler. Men förtillfället försöker jag satsa mest på mag- och ryggmusklerna, för det har jag nu märkt när man jobbat lite mera att man får ont i rygge, och det borde hjälpa med att stärka de inre musklerna.

Nu hoppas jag bara att jag pårikigt inte tröttnar på det här, men jag tror inte det.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Så blev det inte som vi hade planerat...

Det var ju meningen att jag ska börja jobba heltid nu i september, men de kommer tyvärr få vänta i en månad. Valter ska nämligen operera handen pånytt, och det betyder det att han inte alls kan ta hand om Molly. Molly börjar i och för sig på dagis nästa vecka, men jag kan tyvärr inte bara jobba morgonturer, så det kommer bli en månad med väldigt lite jobb. Några lördagar kommer jag måsta jobba och sen hoppas jag att jag kanske skulle få någo korta morgonturer någong.
När jag sen är hemma nästan hela tiden så får Molly säkert börja ganska lugnt på dagis, de två första veckorna är de ju inskolning, men sen efter de får de säkert bli lite kortare dagar. För känns lite dumt att ha henne på dagis när man är hemma, men det är ju klart hon måste gå, man kan ju inte ha henne hemma juste efter hon har inskolas.
Nåmen då kanske jag kan njuta lite av egentid, städa i fred och annat när Molly är på dagis.

Jag bara hoppas att den här operationen skulle hjälpa Valters hand, men när inte läkarna rik…

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…

Sommaren i bilder