Fortsätt till huvudinnehåll

Träningen som passar mig

Jag har kanske äntligen hittat en träning som passar mig. För det är nu bara så att jag inte tycker det är så roligt att träna och jag har därför jättesvårt att få mig iväg till gym eller på springtur.
Valter har nu köpt hem massor träningsaker, en jogaboll, en balansplatta, träningsgummiband och tyngder.
Så jag har tänkt försöka varje dag, helst på genast på morgonen, ha en 20 minuters träningspass. Det kräver inte mycket av mig och nu kan jag inte heller komma på ursäketer om varför jag inte skulle göra de. Och det är faktist riktigt roligt och det tar inte heller något länge, så jag kan inte ha som ursäkt att jag inte hinner.
När jag dessutom rör på mig så mycket på jobbet så tror jag/ hoppas jag att det skulle räcka med det här, lite muskelövningar hemma och sen rör jag på mig på jobbet.

Det jag gör hemma är kyykyn (vet inte vad det heter på svenska), mag/ryggmuskler, för mag och ryggmuskler är det bra att ha när man jobbar som servitris och sen gör jag också lite arm och benmuskler. Men förtillfället försöker jag satsa mest på mag- och ryggmusklerna, för det har jag nu märkt när man jobbat lite mera att man får ont i rygge, och det borde hjälpa med att stärka de inre musklerna.

Nu hoppas jag bara att jag pårikigt inte tröttnar på det här, men jag tror inte det.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…