Fortsätt till huvudinnehåll

Jag har ett beroende

Jag har ett beroende som jag nu måste skärpa mig med. Det är nämligen att köpa kläder åt Molly, jag köper helt för mycket kläder åt henne hela tiden. Hon börjar ha helt tillräckligt med kläder i 74:ans storlek och hon växer så otroligt långsamt så hon kommer säkert ha 74:an nu i ett halvt år. Okej man kan ju alltid köpa större kläder men det känns lite dumt det också, att köpa färdigt kläder som hon inte kommer andvända på länge. Dessutom så har min systers två barn nästan hoppa över storlek 80, så då vågar jag inte heller köpa färdigt så mycket kläder i den storleken om det blir så med Molly också.
Men jag kan bara inte låta bli att köpa kläder åt Molly, barn kläder är bara så söta och fina. Men nu börjar det lite kännas som att jag måste sluta köpa, hon har ändå tillräckligt det vet jag, men det är bara så svårt att låta bli.

Är nog lite små pinsamt att jag är beroende att köpa kläder åt min dotter, men så är det. Det är helt hemskt. Valter skrattar åt mig också hela tiden för att jag bara köper mer och mer.
Men nu måst jag ta mig i kragen och pårikgit sluta shoppa åt henne!! Om det verkligen inte är något hon behöver, som till sommaren kommer jag nog måsta köpa sommarkläder, men det is jag inte köpa ännu för vet inte om hon kommer vara 74 eller 80 då.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Så blev det inte som vi hade planerat...

Det var ju meningen att jag ska börja jobba heltid nu i september, men de kommer tyvärr få vänta i en månad. Valter ska nämligen operera handen pånytt, och det betyder det att han inte alls kan ta hand om Molly. Molly börjar i och för sig på dagis nästa vecka, men jag kan tyvärr inte bara jobba morgonturer, så det kommer bli en månad med väldigt lite jobb. Några lördagar kommer jag måsta jobba och sen hoppas jag att jag kanske skulle få någo korta morgonturer någong.
När jag sen är hemma nästan hela tiden så får Molly säkert börja ganska lugnt på dagis, de två första veckorna är de ju inskolning, men sen efter de får de säkert bli lite kortare dagar. För känns lite dumt att ha henne på dagis när man är hemma, men det är ju klart hon måste gå, man kan ju inte ha henne hemma juste efter hon har inskolas.
Nåmen då kanske jag kan njuta lite av egentid, städa i fred och annat när Molly är på dagis.

Jag bara hoppas att den här operationen skulle hjälpa Valters hand, men när inte läkarna rik…

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…

Sommaren i bilder