Fortsätt till huvudinnehåll

Jag har ett beroende

Jag har ett beroende som jag nu måste skärpa mig med. Det är nämligen att köpa kläder åt Molly, jag köper helt för mycket kläder åt henne hela tiden. Hon börjar ha helt tillräckligt med kläder i 74:ans storlek och hon växer så otroligt långsamt så hon kommer säkert ha 74:an nu i ett halvt år. Okej man kan ju alltid köpa större kläder men det känns lite dumt det också, att köpa färdigt kläder som hon inte kommer andvända på länge. Dessutom så har min systers två barn nästan hoppa över storlek 80, så då vågar jag inte heller köpa färdigt så mycket kläder i den storleken om det blir så med Molly också.
Men jag kan bara inte låta bli att köpa kläder åt Molly, barn kläder är bara så söta och fina. Men nu börjar det lite kännas som att jag måste sluta köpa, hon har ändå tillräckligt det vet jag, men det är bara så svårt att låta bli.

Är nog lite små pinsamt att jag är beroende att köpa kläder åt min dotter, men så är det. Det är helt hemskt. Valter skrattar åt mig också hela tiden för att jag bara köper mer och mer.
Men nu måst jag ta mig i kragen och pårikgit sluta shoppa åt henne!! Om det verkligen inte är något hon behöver, som till sommaren kommer jag nog måsta köpa sommarkläder, men det is jag inte köpa ännu för vet inte om hon kommer vara 74 eller 80 då.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Påsken

Så börjar påsken vara slut för detta år. Först såg det ut som vi skulle ha en lugn påsk, med nästan inget program, men så några dagar före påsken så märkte jag att vi helt plötsligt har massor inplanerat. Så det blev inte en så lugn påsk som jag hade trott.
Men en riktigt trevlig påsk med massor god mat och helt för mycket choklad ägg har det varit. Molly har också för första gången fått smaka på choklad ägg och pasha och hon tyckte om båda (det är de första söta som har smakt för henne). Nåmen som tur är det påsk bara en gång i året.

Sen har vi också hunnit med en inte så trevlig spyolycka. Valters pappa har en stuga i Pojo och vi bestämmde oss på söndag att fara dit och hälsa på för vi har inte varit där förut. Sista vägen dit var en skogsväg, ganska mycket guppor och kurvor. Men vi kom fram och jag andades ut för att jag hade klarat av att köra den hemska vägen och så skulle jag ta ut Molly och så märker jag att hon är helt täckt med spyor. Varken jag eller Valter har märkt när hon…