Fortsätt till huvudinnehåll

Jag har ett beroende

Jag har ett beroende som jag nu måste skärpa mig med. Det är nämligen att köpa kläder åt Molly, jag köper helt för mycket kläder åt henne hela tiden. Hon börjar ha helt tillräckligt med kläder i 74:ans storlek och hon växer så otroligt långsamt så hon kommer säkert ha 74:an nu i ett halvt år. Okej man kan ju alltid köpa större kläder men det känns lite dumt det också, att köpa färdigt kläder som hon inte kommer andvända på länge. Dessutom så har min systers två barn nästan hoppa över storlek 80, så då vågar jag inte heller köpa färdigt så mycket kläder i den storleken om det blir så med Molly också.
Men jag kan bara inte låta bli att köpa kläder åt Molly, barn kläder är bara så söta och fina. Men nu börjar det lite kännas som att jag måste sluta köpa, hon har ändå tillräckligt det vet jag, men det är bara så svårt att låta bli.

Är nog lite små pinsamt att jag är beroende att köpa kläder åt min dotter, men så är det. Det är helt hemskt. Valter skrattar åt mig också hela tiden för att jag bara köper mer och mer.
Men nu måst jag ta mig i kragen och pårikgit sluta shoppa åt henne!! Om det verkligen inte är något hon behöver, som till sommaren kommer jag nog måsta köpa sommarkläder, men det is jag inte köpa ännu för vet inte om hon kommer vara 74 eller 80 då.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…