Fortsätt till huvudinnehåll

Tugnt men trevligt veckoslut


Det sötaste (men kanske inte det nöjdaste) bilsälskapet man kan ha

Här spänderade vi vårt veckoslutVeckoslutet var så trevligt som jag hade hopppats på, mycket god mat, mingel och god hotell frukost.
Men samtidigt som det var ett väldigt trevligt veckoslut så var det också ett väldigt tugn veckoslut. Molly tycker verkligen inte om att sitta i bil, hon somnade helt bra i bilen och sov båda vägarna den första timmen. Men efter det så var hon inte riktigt nöjd, fast man försökte underhålla henne ge henne leksaker, majskrokar läsa böcker, så var hon inte nöjd mer än 10 minuter max och sen blev det en skrikfest, sen kunde hon vara nöjd en stund till och så igen missnöjd och så höll det på resten av resan. Både resan dit och resan tillbaks så lyckades hon också sen somna 15-20 minuter fören vi var framme.
Men sen till de tygnsta, jag har märkt att Molly är ganska blyg men hon brukar alltid vänja sig innom en halv timme om man har gäster eller är någonstans. Men inte nu, hon ville bara vara i min famn, om någon försökte komma och prata med henne blev hon helt hysterisk. Okej jag förstår där var nästan 50 människor hon aldrig träffat så det blev lite mycket på en och samma gång. Men det blev ganska tungt för mina armar och ibland hade jag också lite svårt att koncentrera mig på något annat än Molly.
Ändå fast Molly var så blyg, så fösökte hon ibland vinka till någon eller säga hej, men sen så fort hon fick svar tillbaka så borra hon bara in annsikte i mig och ropa på mamma.
Nåjo, men hoppas att det här växer bort, för kommer inte alltid orka bära runt om kring henne om vi är någonstans. Nu ännu väger hon ändå inte så mycket så det gick helt bra.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…