Fortsätt till huvudinnehåll

Tugnt men trevligt veckoslut


Det sötaste (men kanske inte det nöjdaste) bilsälskapet man kan ha

Här spänderade vi vårt veckoslutVeckoslutet var så trevligt som jag hade hopppats på, mycket god mat, mingel och god hotell frukost.
Men samtidigt som det var ett väldigt trevligt veckoslut så var det också ett väldigt tugn veckoslut. Molly tycker verkligen inte om att sitta i bil, hon somnade helt bra i bilen och sov båda vägarna den första timmen. Men efter det så var hon inte riktigt nöjd, fast man försökte underhålla henne ge henne leksaker, majskrokar läsa böcker, så var hon inte nöjd mer än 10 minuter max och sen blev det en skrikfest, sen kunde hon vara nöjd en stund till och så igen missnöjd och så höll det på resten av resan. Både resan dit och resan tillbaks så lyckades hon också sen somna 15-20 minuter fören vi var framme.
Men sen till de tygnsta, jag har märkt att Molly är ganska blyg men hon brukar alltid vänja sig innom en halv timme om man har gäster eller är någonstans. Men inte nu, hon ville bara vara i min famn, om någon försökte komma och prata med henne blev hon helt hysterisk. Okej jag förstår där var nästan 50 människor hon aldrig träffat så det blev lite mycket på en och samma gång. Men det blev ganska tungt för mina armar och ibland hade jag också lite svårt att koncentrera mig på något annat än Molly.
Ändå fast Molly var så blyg, så fösökte hon ibland vinka till någon eller säga hej, men sen så fort hon fick svar tillbaka så borra hon bara in annsikte i mig och ropa på mamma.
Nåjo, men hoppas att det här växer bort, för kommer inte alltid orka bära runt om kring henne om vi är någonstans. Nu ännu väger hon ändå inte så mycket så det gick helt bra.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…