Fortsätt till huvudinnehåll

Tugnt men trevligt veckoslut


Det sötaste (men kanske inte det nöjdaste) bilsälskapet man kan ha

Här spänderade vi vårt veckoslutVeckoslutet var så trevligt som jag hade hopppats på, mycket god mat, mingel och god hotell frukost.
Men samtidigt som det var ett väldigt trevligt veckoslut så var det också ett väldigt tugn veckoslut. Molly tycker verkligen inte om att sitta i bil, hon somnade helt bra i bilen och sov båda vägarna den första timmen. Men efter det så var hon inte riktigt nöjd, fast man försökte underhålla henne ge henne leksaker, majskrokar läsa böcker, så var hon inte nöjd mer än 10 minuter max och sen blev det en skrikfest, sen kunde hon vara nöjd en stund till och så igen missnöjd och så höll det på resten av resan. Både resan dit och resan tillbaks så lyckades hon också sen somna 15-20 minuter fören vi var framme.
Men sen till de tygnsta, jag har märkt att Molly är ganska blyg men hon brukar alltid vänja sig innom en halv timme om man har gäster eller är någonstans. Men inte nu, hon ville bara vara i min famn, om någon försökte komma och prata med henne blev hon helt hysterisk. Okej jag förstår där var nästan 50 människor hon aldrig träffat så det blev lite mycket på en och samma gång. Men det blev ganska tungt för mina armar och ibland hade jag också lite svårt att koncentrera mig på något annat än Molly.
Ändå fast Molly var så blyg, så fösökte hon ibland vinka till någon eller säga hej, men sen så fort hon fick svar tillbaka så borra hon bara in annsikte i mig och ropa på mamma.
Nåjo, men hoppas att det här växer bort, för kommer inte alltid orka bära runt om kring henne om vi är någonstans. Nu ännu väger hon ändå inte så mycket så det gick helt bra.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Så blev det inte som vi hade planerat...

Det var ju meningen att jag ska börja jobba heltid nu i september, men de kommer tyvärr få vänta i en månad. Valter ska nämligen operera handen pånytt, och det betyder det att han inte alls kan ta hand om Molly. Molly börjar i och för sig på dagis nästa vecka, men jag kan tyvärr inte bara jobba morgonturer, så det kommer bli en månad med väldigt lite jobb. Några lördagar kommer jag måsta jobba och sen hoppas jag att jag kanske skulle få någo korta morgonturer någong.
När jag sen är hemma nästan hela tiden så får Molly säkert börja ganska lugnt på dagis, de två första veckorna är de ju inskolning, men sen efter de får de säkert bli lite kortare dagar. För känns lite dumt att ha henne på dagis när man är hemma, men det är ju klart hon måste gå, man kan ju inte ha henne hemma juste efter hon har inskolas.
Nåmen då kanske jag kan njuta lite av egentid, städa i fred och annat när Molly är på dagis.

Jag bara hoppas att den här operationen skulle hjälpa Valters hand, men när inte läkarna rik…

Imorgon börjar dagis

Imorgon ska Molly börja inskolningen på dagis. Spännande!!
Har de senaste dagarna försökt sätta Mollys namn på alla hennes kläder och så har jag köpt det mesta hon behöver för dagis. Så känns som vi är redo.
Jag har också berätta om dagis till Molly (vet inte om hon har förstått vad jag sakt), men har berättat att hon ska börja gå på dagis och att mamma och pappa inte kommer vara där men massor med andra barn och leksaker finns det. Hon kan i alla fall redan säga dagis, så de är ju alltid något, hehe. Molly älskar också sin nya bi-ryggsäck, hon vill gå med den på ryggen hela tiden. Så jag tycker i alla fall vi har förberätt oss för dagis så gott de går.
Men vi får se hur det går, tror nog att Molly kommer stortrivas på dagis, hon tycker ändå massor om andra barn. Fast jag egentligen är ganska lugn med att hon börjar dagis och inte känner någon sparationsångest så finns det två saker jag lite småstressar över. Ett är lunchen, Molly är stor krångelpytts och äter väldigt få saker, men ka…

Sommaren i bilder