Fortsätt till huvudinnehåll

Vem ska sova var?

Huset vi ska flytta till har ett litet minus, eller det är nu inte egentligen så farligt men man måste bara fundera ut vad som är smartast. Nämligen det att sovrummena är på olika våningar.
På första våningen kommer man in, och där finns en liten hall, en liten WC, klädrum och ett sovrum. På andra vånigen finns sedan vardagsrummet, köket, stor WC, bastu, gården och de andra sovrummet.
Dessutom så har sovrummet på nedre våningen inget skåp, men det har de övre sovrummet. 

Så i vilket rum är det smartast att sätta Molly? Med tanke på skåpen skulle de vara smartast att sätta Molly på nedrevåninge, för till henne behöver man bara köpa ett litet skåp och sådant hittar man under 100 € och dessutom tar inte ett litet skåp så mycket plats. För om vi sku sova på nedrevåningen skulle skåpet måsta vara stort och de är ganska dyra, och sen rymms det inte så mycket annat än sängen och skåpet. 
Men med tanke på att Molly har massor leksaker så sku de ju vara lättast att ha henne på övre våningen så skulle man kunna ha alla hennes saker i hennes rum och hon kan själv gå och ta det hon vill leka med. 

Men tror ändå kanske att det är smartast att sätta Molly på nedrevåninge, men får se hur det blir. Hon kommer ändå säkert få sova den första veckan i samma rum som vi. För måste föröska få bort de att hon kommer i vår säng på nätterna före hon får flytta till eget rum. För jag kommer inte orkar hålla på  att springa upp och ner på nätterna. Sedan får man bara hoppas att hon börjar sova hela nätter när hon får ett eget rum.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…