Fortsätt till huvudinnehåll

Vem ska sova var?

Huset vi ska flytta till har ett litet minus, eller det är nu inte egentligen så farligt men man måste bara fundera ut vad som är smartast. Nämligen det att sovrummena är på olika våningar.
På första våningen kommer man in, och där finns en liten hall, en liten WC, klädrum och ett sovrum. På andra vånigen finns sedan vardagsrummet, köket, stor WC, bastu, gården och de andra sovrummet.
Dessutom så har sovrummet på nedre våningen inget skåp, men det har de övre sovrummet. 

Så i vilket rum är det smartast att sätta Molly? Med tanke på skåpen skulle de vara smartast att sätta Molly på nedrevåninge, för till henne behöver man bara köpa ett litet skåp och sådant hittar man under 100 € och dessutom tar inte ett litet skåp så mycket plats. För om vi sku sova på nedrevåningen skulle skåpet måsta vara stort och de är ganska dyra, och sen rymms det inte så mycket annat än sängen och skåpet. 
Men med tanke på att Molly har massor leksaker så sku de ju vara lättast att ha henne på övre våningen så skulle man kunna ha alla hennes saker i hennes rum och hon kan själv gå och ta det hon vill leka med. 

Men tror ändå kanske att det är smartast att sätta Molly på nedrevåninge, men får se hur det blir. Hon kommer ändå säkert få sova den första veckan i samma rum som vi. För måste föröska få bort de att hon kommer i vår säng på nätterna före hon får flytta till eget rum. För jag kommer inte orkar hålla på  att springa upp och ner på nätterna. Sedan får man bara hoppas att hon börjar sova hela nätter när hon får ett eget rum.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Påsken

Så börjar påsken vara slut för detta år. Först såg det ut som vi skulle ha en lugn påsk, med nästan inget program, men så några dagar före påsken så märkte jag att vi helt plötsligt har massor inplanerat. Så det blev inte en så lugn påsk som jag hade trott.
Men en riktigt trevlig påsk med massor god mat och helt för mycket choklad ägg har det varit. Molly har också för första gången fått smaka på choklad ägg och pasha och hon tyckte om båda (det är de första söta som har smakt för henne). Nåmen som tur är det påsk bara en gång i året.

Sen har vi också hunnit med en inte så trevlig spyolycka. Valters pappa har en stuga i Pojo och vi bestämmde oss på söndag att fara dit och hälsa på för vi har inte varit där förut. Sista vägen dit var en skogsväg, ganska mycket guppor och kurvor. Men vi kom fram och jag andades ut för att jag hade klarat av att köra den hemska vägen och så skulle jag ta ut Molly och så märker jag att hon är helt täckt med spyor. Varken jag eller Valter har märkt när hon…