Fortsätt till huvudinnehåll

Mollys rum

Vi bestämmde oss när vi flyttade att det är smartast att ha Mollys rum på första våningen och det var ett bra val tycker jag. Först och främst så är det skönt att man kan ha hälften av leksakerna i hennes rum och hälften uppe på andra i vardagsrummet. För om hennes rum skulle vara på andra våningen skulle nog alla hennes leksaker vara i vardagsrummet. Dessutom är det ju roligare för Molly också att man lite kan byta leksaker ibland, så tröttnar hon inte lika snabbt. 

Nu börjar också Mollys rum så småning om bli färdigt, finns ännu vissa saker jag måste fixa och köpa men inget akut. Lite krokar borde jag få upp på väggen, men jag är tyvärr inte så bra på att skruva fast krokar och Valters händer klarar inte av de. 
Sedan skulle jag i något skede villa få köpt ett litet klädskåp, men blir så störd på att alla små klädskåp med två dörrar bara har stång och inga hyllor, man kan inte hänga upp alla Mollys kläder, det går inte riktigt. Men för tillfället duger det ännu med byrån vi har, men i något skede kommer den inte att räcka och vi måste få ett skåp fixat. 
Sen finns det massor med små saker jag skulle vill ha, som tex. ett litet bord med stolar, gardin, en fin bordslamppa, men det får komma med tiden.

Mattan är från H&M home och helt klart min favorit sak i Mollys rum, tycker den är så fin och tycker det är roligt att man också kan ha det som bilbana. Gungstolen är Valters gammla gungstol så söt, skulle gärna måla den vit men Valter låter inte mig.

Mollys sov hörna, vimplarna tycker jag är en supersöt liten detalj.

Bokhyllorna fanns här när vi flyttade, perfekta för Mollys rum att ha böcker och leksaker i. Finns ännu dessutom en tredje om vi behöver. Mumin tavlan tycker jag också är så söt, den fick jag för två jular sen i julklapp.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sommaren i bilder

Nu är jag tillbaks!

Det blev visst en liten oplanerad sommarpaus här, har inte riktigt haft tid att blogga när man farit från lande till lande och ibland hemma några dagar för att jobba och tvätta kläder.
Men nu är det slut på semstern för vår del, eller jag har först jobb nästa veckas onsdag, men inget mera lande blir de i år.

Det har varit en väldigt lyckad semester, lite fram och tillbaks har vi farit. Men har ändå inte varit så farligt. Tre veckor semester har jag haft från jobbet och de veckorna spenderades bara på landet, först på mitt lande och sedan på Valters lande och därimellan hemme några dagar på tumis med Molly medan Valter åkte till Pori Jazz.
Vi hade väldigt tur med värde måste jag säga, två eller tre dagar tror jag det har regnat, och nu den senaste veckan på Valters lande hade vi till och med hett i flera dagar. Hade packat helt för lite sommar kläder med, hade inte räknat med att det skulle bli sommar i år.
Men det var nog verkligen skönt med semester, i juni jobbade jag ganska mycket …

Påsken

Så börjar påsken vara slut för detta år. Först såg det ut som vi skulle ha en lugn påsk, med nästan inget program, men så några dagar före påsken så märkte jag att vi helt plötsligt har massor inplanerat. Så det blev inte en så lugn påsk som jag hade trott.
Men en riktigt trevlig påsk med massor god mat och helt för mycket choklad ägg har det varit. Molly har också för första gången fått smaka på choklad ägg och pasha och hon tyckte om båda (det är de första söta som har smakt för henne). Nåmen som tur är det påsk bara en gång i året.

Sen har vi också hunnit med en inte så trevlig spyolycka. Valters pappa har en stuga i Pojo och vi bestämmde oss på söndag att fara dit och hälsa på för vi har inte varit där förut. Sista vägen dit var en skogsväg, ganska mycket guppor och kurvor. Men vi kom fram och jag andades ut för att jag hade klarat av att köra den hemska vägen och så skulle jag ta ut Molly och så märker jag att hon är helt täckt med spyor. Varken jag eller Valter har märkt när hon…