Fortsätt till huvudinnehåll

Mollys rum

Vi bestämmde oss när vi flyttade att det är smartast att ha Mollys rum på första våningen och det var ett bra val tycker jag. Först och främst så är det skönt att man kan ha hälften av leksakerna i hennes rum och hälften uppe på andra i vardagsrummet. För om hennes rum skulle vara på andra våningen skulle nog alla hennes leksaker vara i vardagsrummet. Dessutom är det ju roligare för Molly också att man lite kan byta leksaker ibland, så tröttnar hon inte lika snabbt. 

Nu börjar också Mollys rum så småning om bli färdigt, finns ännu vissa saker jag måste fixa och köpa men inget akut. Lite krokar borde jag få upp på väggen, men jag är tyvärr inte så bra på att skruva fast krokar och Valters händer klarar inte av de. 
Sedan skulle jag i något skede villa få köpt ett litet klädskåp, men blir så störd på att alla små klädskåp med två dörrar bara har stång och inga hyllor, man kan inte hänga upp alla Mollys kläder, det går inte riktigt. Men för tillfället duger det ännu med byrån vi har, men i något skede kommer den inte att räcka och vi måste få ett skåp fixat. 
Sen finns det massor med små saker jag skulle vill ha, som tex. ett litet bord med stolar, gardin, en fin bordslamppa, men det får komma med tiden.

Mattan är från H&M home och helt klart min favorit sak i Mollys rum, tycker den är så fin och tycker det är roligt att man också kan ha det som bilbana. Gungstolen är Valters gammla gungstol så söt, skulle gärna måla den vit men Valter låter inte mig.

Mollys sov hörna, vimplarna tycker jag är en supersöt liten detalj.

Bokhyllorna fanns här när vi flyttade, perfekta för Mollys rum att ha böcker och leksaker i. Finns ännu dessutom en tredje om vi behöver. Mumin tavlan tycker jag också är så söt, den fick jag för två jular sen i julklapp.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Näst bästa dagen i mitt liv!

Den bästa dagen i mitt liv var när Molly föddes, men igår kväll kommer på en bra andra plats. Nämligen Valter fria!
Han gick ner på knä och sa att han vill dela resten av sitt liv med mig och Molly och så frågade han om jag vill dela mitt liv med honom. Och det vill jag ju såklart göra!!
Han hade till och med en "ring", plastdelen man drar bort från mjölkförpackningen när man öppnar den. I början av vårt förhållande så skämt friade Valter men just plastdelen från mjölkförpackningen, så det var ju nog lite romantiskt att han just andvände den som ring.

Men fast min nuvarande ring är jättefin så vill jag ha en riktig ring, frågan är bara om jag vill ha en simpel utan någo diamanter eller om jag vill ha diamanter. Tror jag vill ha en med diamanter nu och sen som vigselring får det bli en simpel.

Bröllopet kommer först vara troligtvis om två år. Valter som är sjukskriven och jag vårdledig så känns det lite som att vi kanske inte har råd för tillfället med någon stor fest.
Men l…

Sommaren i bilder

Vår lilla mamis

Jag har tagit hand om Molly så gott som själv ända sedan Valter blev sjukskriven i början av juni. Jag har matat henne, lagt henne och sova och bytt blöja. Det ända Valter har klarat av är att göra är att umgås och leka med henne. Fast man skulle tro att när Molly får vara så mycket med sin pappa så skulle hon inte bli så fast i mig, men nej så är det inte. Nu när Valter kan börja hjälpa lite, med tex. matningen eller att sätta henne och sova, så duger inte han. Om han skall försöka ge mat till Molly så vägrar hon äta, men sen när jag matar så går det hur bra som helst. Likadant med att sätta henne och sova, (vi ger alltid mjölk till henne i sängen så hon sen somnar när hon äter), hon vägrar äta mjölken om det är Valter som ger den, hon blir helt super sur och börjar skrika, det ända som duger då är att vara i pappas famn, så fort han sätter ner henne i sängen så börjar hon skrika. Men när jag kommer och ge henne mjölken tar hon det nästan direkt.

Jag kommer börja att jobba ett par tu…